Terug

Volg Vandaag Inside

Rutten wint met Anderlecht bij Antwerp

Rutten wint met Anderlecht bij Antwerp

17 feb 2019, 21:10

ANTWERPEN (ANP) - Anderlecht heeft aan de uitwedstrijd bij Antwerp drie punten overgehouden. De ploeg van trainer Fred Rutten leek op weg naar een gelijkspel maar Yannick Bolasie maakte in de 92e minuut de enige treffer van de wedstrijd: 0-1.

Rutten zat voor de vijfde keer als coach op de bank bij Anderlecht en won voor de tweede keer. In totaal haalde Anderlecht met Rutten zeven punten. Zo werd er met 2-1 van KAS Eupen gewonnen en vorige week werd een punt gepakt tegen Zulte Waregem (0-0).

Anderlecht staat voorlopig met 41 punten op de 'veilige' zesde plaats. Na dertig wedstrijden spelen de eerste zes ploegen in België verder om het kampioenschap. Het verschil met nummer zeven KAA Gent (38) is drie punten.

Antwerp doet dit seizoen mee om de bovenste plaatsen en zakt door het verlies tegen Anderlecht naar de vierde plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.