Terug

Volg Vandaag Inside

Rutten: resultaat staat nu voorop

Rutten: resultaat staat nu voorop

18 jan 2019, 17:55

BRUSSEL (ANP) - Fred Rutten debuteert zondag als coach van Anderlecht in de Belgische competitie met de uitwedstrijd tegen AA Gent. In zijn voorbeschouwing liet hij weten dat goed voetbal op dit moment niet het belangrijkste is. ,,Na alle tegenslagen staat het resultaat nu voorop. Ik wil graag leuke dingen op het veld zien, maar daar gaat het nu even niet om. Ons doel is de play-offs halen. Dat is het enige dat telt.''

Toch wil de oud-trainer van onder meer FC Twente, PSV, Vitesse en Feyenoord niet te veel waarde hechten aan het eerstvolgende duel. ,,Met één zege is de competitie nog niet gered, met één nederlaag is nog niet alles verloren. Verliezen is voor Anderlecht nooit een optie en we gaan met een positief gevoel de wedstrijd in. We hebben er de kwaliteit voor om nog wat van het seizoen te maken, maar het wordt wel een gevecht.''

Anderlecht staat momenteel vijfde, Gent is met drie punten minder zevende. Gent verloor begin oktober voor het laatst op eigen veld, van koploper Racing Genk (1-5).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.