Terug

Volg Vandaag Inside

Rutten niet geschorst na rode kaart

Rutten niet geschorst na rode kaart

8 mrt 2019, 12:13

VENLO (ANP) - Verdediger Moreno Rutten van VVV-Venlo wordt niet geschorst na de rode kaart die hij zondag kreeg in de verloren uitwedstrijd tegen FC Groningen (3-2). De aanklager stelde begin deze week nog drie duels schorsing voor, waarvan één voorwaardelijk.

VVV wees dat schikkingsvoorstel af en liet de zaak voorkomen bij de tuchtcommissie. Donderdag diende de zaak in Zeist, een dag later hoorde Rutten dat hij is vrijgesproken.

De 25-jarige rechtsback werd van het veld gestuurd voor een trap op de enkel van Tim Handwerker. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük trok eerst geel, maar op advies van de VAR zette hij dat om in rood.

VVV neemt het zaterdag op tegen Excelsior. Trainer Maurice Steijn kan Rutten dan gewoon weer opstellen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.