Terug

Volg Vandaag Inside

Rutten neemt Van Zwam mee als assistent

Rutten neemt Van Zwam mee als assistent

7 jan 2019, 12:21

BRUSSEL (ANP) - Arno van Zwam gaat Fred Rutten assisteren bij Anderlecht. Dat maakte de nieuwe hoofdtrainer maandag bekend bij zijn presentatie bij de Belgische voetbalclub. Van Zwam was tot november al als assistent van Rutten werkzaam bij Maccabi Haifa in Israël.

,,Het is een zware en zeker geen makkelijke klus. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat we met deze club succes zullen hebben'', aldus Rutten. ,,Dit is een grote club. Niet alleen in België. Anderlecht spreekt de mensen ook in Nederland en Europa aan.''

Anderlecht staat na 21 speelronden op de vijfde plek in de Belgische competitie. De achterstand op koploper Racing Genk bedraagt veertien punten. ,,We hebben een hele korte voorbereiding. Ik wil snel de staf en de spelersgroep leren kennen. We moeten eerst een goede analyse maken en dan zorgen dat de resultaten snel komen.''

Anderlecht hervat de competitie zondag 20 januari met een uitwedstrijd tegen AA Gent.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.