Terug

Volg Vandaag Inside

Rutten debuteert met zege bij Anderlecht

Rutten debuteert met zege bij Anderlecht

11 jan 2019, 18:04

SAN PEDRO DEL PINATAR (ANP) - Trainer Fred Rutten heeft met een zege gedebuteerd bij Anderlecht. Zijn nieuwe club klopte TSG 1899 Hoffenheim in een oefenduel: 3-2.

Anderlecht speelde ruim een uur met een man meer in het Spaanse San Pedro Del Pinatar. Justin Hoogma, de Nederlandse verdediger van Hoffenheim, kreeg in de 29e minuut een rode kaart.

Anderlecht leidde op dat moment al met 1-0, na een treffer van Nany Dimata die even later ook nog een strafschop miste. Met tien man nam Hoffenheim een voorsprong van 2-1. Benjamin Hübner en Nadiem Amiri tekenden voor de doelpunten.

Pieter Gerkens bracht Anderlecht weer op gelijke hoogte (2-2). Zakaria Bakkali, oud-speler van PSV, maakte in de slotfase het winnende doelpunt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.