Terug

Volg Vandaag Inside

Rutten boekt eerste zege met Anderlecht

Rutten boekt eerste zege met Anderlecht

27 jan 2019, 21:11

BRUSSEL (ANP) - Fred Rutten heeft de eerste zege binnen met zijn club Anderlecht. De ploeg won in Brussel met 2-1 van KAS Eupen. Rutten begon vorige week met een nederlaag bij KAA Gent (1-0).

Anderlecht keek bij rust nog tegen een achterstand aan. De Senegalees Mamadou Fall had de bezoekers uit Eupen op 1-0 gebracht. In de tweede herstelden de spelers van Rutten zich via treffers van Yari Verschaeren en Ivan Santini. Anderlecht klimt door de zege naar de vijfde plaats, op veertien punten van koploper KRC Genk.

Club Brugge is drie punten ingelopen op Genk. De titelverdediger met Stefano Denswil en Ruud Vormer in de ploeg won met 2-1 bij KV Oostende. Club heeft zeven punten minder dan Genk, dat zaterdag met 2-1 in eigen huis onderuit ging tegen Excel Moeskroen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.