Terug

Volg Vandaag Inside

Rutten alweer weg bij Anderlecht

Rutten alweer weg bij Anderlecht

16 apr 2019, 12:05

Fred Rutten vertrekt na drie maanden al weer als trainer van Anderlecht. De Nederlandse coach heeft in zijn korte periode bij de Belgische topclub de sportieve malaise niet kunnen keren. De clubleiding maakte dinsdag bekend de samenwerking met Rutten per direct te beëindigen.

Anderlecht spreekt niet van een ontslag, Rutten wil zelf niet meer verder. ,,Na drie dagen overleg tussen sportieve directie en coach heeft Fred Rutten beslist dat hij geen deel wil uitmaken van het sportieve plan van RSC Anderlecht volgend seizoen. Aangezien hij de sportieve staf alle kansen wil geven om de toekomst optimaal voor te bereiden, zijn beide partijen overeengekomen om de samenwerking per direct stop te zetten'', luidde de persverklaring.

Rutten werd begin dit jaar aangesteld als opvolger van de ontslagen Hein Vanhaezebrouck. Anderlecht beleeft een van zijn slechtste seizoenen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.