Terug

Volg Vandaag Inside

Rutte blikt terug op verrassing Vandaag Inside: ‘Hoe ga ik dit uitleggen in Parijs en Berlijn?’

Rutte blikt terug op verrassing Vandaag Inside: ‘Hoe ga ik dit uitleggen in Parijs en Berlijn?’

14 mrt 2023, 20:30

Mark Rutte werd na zijn bezoek aan Vandaag Inside opgewacht door de draaiende camera van De Telegraaf. De verslaggever van dienst vroeg de minister-president hoe hij de uitzending had beleefd en was benieuwd wat hij ging doen met de gekregen cadeaus.

Rutte kreeg aan tafel bij Vandaag Inside een Vandaag Inside-badjas, een Vandaag Inside-microfoon en een helm met een dildo erop. Rutte was blij met de cadeaus, maar had zijn twijfels over de opvallende helm: "Die gaat met een collega mee naar een plekje waar het rustig wordt verwerkt. Ik had het gevoel dat als die beelden door zouden komen in Parijs en Berlijn, hoe ga ik dat dan uitleggen... maar die badjas was prima!"

De verslaggever van De Telegraaf is benieuwd wat Rutte met de helm gaat doen. "Die is dus helemaal verpakt in de badjas en we gaan een milieuvriendelijke wijze vinden om hier verder mee om te gaan", lacht Rutte.

Bekijk de beelden HIER!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.