Terug

Volg Vandaag Inside

Rutger Castricum doet mee aan nieuwe serie van Het Jachtseizoen

Rutger Castricum doet mee aan nieuwe serie van Het Jachtseizoen

7 feb 2024, 08:39

Rutger Castricum - regelmatig te zien als tafelgast bij Vandaag Inside - doet mee aan het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen. De presentator doet met Lilian Marijnissen - onlangs te gast geweest in Vandaag Inside - mee als duo en moeten uit handen zien te blijven van de mannen van het YouTubekanaal StukTV.

Ook Bridget Maasland en Richard Groenendijk, Sylvia Geersen en Ferry Doedens, Wolter Kroes en John de Bever en Tim en Tom Coronel zijn te zien in het vierde seizoen. De reeks is vanaf 25 april te zien op SBS6 en een dag later bij streamingdienst Amazon Prime Video.

In Het Jachtseizoen proberen StukTV-makers Giel, Thomas en Stefan een ontsnapt BN'er-duo te pakken te krijgen. De tv-serie is gebaseerd op de gelijknamige reeks van het trio op YouTube.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.