Terug

Volg Vandaag Inside

Russische arbiter leidt Ajax tegen Midtjylland

Russische arbiter leidt Ajax tegen Midtjylland

23 nov 2020, 10:53

Scheidsrechter Sergej Karasjov leidt woensdag het thuisduel van Ajax met FC Midtjylland in de Champions League. De Rus krijgt in de Johan Cruijff ArenA assistentie van de grensrechters Igor Demesjko en Maksim Gavrilin. Vitali Mesjkov is de videoscheidsrechter van dienst.

Karasjov leidde Ajax ook in het voorjaar van 2017 tijdens een thuisduel met Schalke 04 (2-0) in de kwartfinale van de Europa League. Ajax won drie weken geleden de uitwedstrijd tegen FC Midtjylland met 1-2 en kan zich tijdens de return tegen de Denen verzekeren van Europees voetbal na de winterstop.

Ajax houdt met een tweede zege op Midtjylland ook goede papieren voor een plaats in de achtste finale van de Champions League. Liverpool is halverwege de groepsfase met 9 punten de koploper van de poule, gevolgd door Ajax (4 punten), Atalanta (4 punten) en Midtjylland (0 punten).

Liverpool kan zich woensdag tijdens het thuisduel met Atalanta al verzekeren van een plaats bij de laatste zestien clubs in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.