Terug

Volg Vandaag Inside

Ruslandkenner komt terug op eigen absurde suggestie na kritiek van VI Vandaag

Ruslandkenner komt terug op eigen absurde suggestie na kritiek van VI Vandaag

10 mrt 2022, 14:18

René van der Gijp en Johan Derksen wisten niet wat ze hoorden dinsdagavond toen Ruslandkenner Geert Jan Hahn een absurde suggestie deed bij Jinek. Hahn zei namelijk of Zuid-Korea geen atoombom kon gooien op Moskou. Inmiddels heeft hij gereageerd op de reactie van de mannen.

'Prima heren, het was geen handige opmerking en de impact van tv is groot', reageert Geert Jan Hahn via Twitter. 'Context doet er ook niet meer toe, ik zing dit ff uit. Excuus ook aan Kim. Maar: ik heb wel de Privé gehaald. #lifegoals', aldus de voormalig Oost-Europaverslaggever.

(Tekst gaat verder onder de foto.)

'Gisteren riep er één dat Zuid-Korea een atoombom op Moskou moest gooien, haha!', zei René woensdagavond in VI Vandaag. Waarop Johan reageerde: 'Jinek zat met open ogen naar hem te kijken en dacht: 'wat is dit?!'.'

Bekijk de reacties van de mannen op de suggestie van Ruslandkenner Geert Jan Hahn hieronder terug.

René gaat stuk om absurde suggestie van Ruslandkenner bij Jinek
0:59
René gaat stuk om absurde suggestie van Ruslandkenner bij Jinek

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.