Terug

Volg Vandaag Inside

Rummenigge: transfer Dest van Ajax naar Bayern nog ver weg

Rummenigge: transfer Dest van Ajax naar Bayern nog ver weg

20 sep 2020, 20:56

Een overgang van Sergiño Dest van Ajax naar Bayern München is volgens directievoorzitter Karl-Heinz Rummenigge van de Duitse kampioen nog niet nabij. "Ik heb gelezen dat deze transfer al helemaal rond zou zijn, maar daar zijn we nog ver van verwijderd", benadrukte de oud-international.

Bayern München heeft al langere tijd belangstelling voor de 19-jarige rechtsback van Ajax. Trainer Erik ten Hag wil de Amerikaanse international liever niet kwijt. Dest wil zijn contract in Amsterdam, dat tot de zomer van 2022 doorloopt, echter niet verlengen en zou graag naar de Duitse grootmacht overstappen.

Bayern München wil 15 miljoen euro uittrekken voor de komst van Dest, maar voor dat bedrag wil Ajax hem niet laten gaan. De verwachting is dat de Duitse titelhouder komende week met een hoger bod komt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.