Terug

Volg Vandaag Inside

Rummenigge spreekt steun voor Kovac uit

Rummenigge spreekt steun voor Kovac uit

30 nov 2018, 15:52

MÜNCHEN (ANP) - De riante overwinning van Bayern München in de Champions League (5-1) lijkt steeds gunstiger uit te pakken voor coach Niko Kovac. Voorzitter Karl Heinz Rummenigge heeft in een interview met de Abendzeitung van München gezegd dat hij de coach steunt. ,,Ik wens een lange samenwerking met Niko, ik wens dat hij niet alleen onze trainer is op kerstavond 2018, maar ook op kerstavond 2019 en 2020.''

Kovac ligt onder vuur vanwege de matige seizoensstart van de recordkampioen. De clubleiding was voor het duel met Benfica niet al te positief over de trainer, maar na de 5-1 is de mening een stuk milder. ,,Ik zie een coach die bereid is te vechten en een aantal dingen te veranderen. Hij moet ook enkele zaken veranderen en vooral gaan presteren in de Bundesliga. Bayern staat nu vijfde en het is niet de bedoeling dat we aan het einde van het seizoen nog op die plek staan'', aldus Rummenigge.

Bayern speelt zaterdag uit tegen Werder Bremen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.