Terug

Volg Vandaag Inside

Rummenigge: crisis bij Bayern is bezworen

Rummenigge: crisis bij Bayern is bezworen

23 dec 2018, 13:46

FRANKFURT (ANP/DPA) - Bayern München heeft de crisis bezworen en gaat nu weer vol goede moed op jacht naar de volgende landstitel. Die boodschap gaf voorzitter Karl-Heinz Rummenigge af na de overtuigende zege van de Beierse ploeg zaterdag op Eintracht Frankfurt (3-0). ,,Deze overwinning krijgt een uitroepteken. We spelen weer het voetbal dat we gewend zijn van Bayern.''

De topclub uit München beleefde dit seizoen een matige start en raakte al snel achter op koploper Borussia Dortmund. Er werd bij de 'Recordmeister' al volop gespeculeerd over een voortijdig vertrek van trainer Niko Kovac, maar van die sombere stemming is geen sprake meer. ,,We hebben goed gereageerd in de mini-crisis. Niko en het team zijn weer een eenheid'', meende Rummenigge.

Bayern begint in januari de tweede competitiehelft met 6 punten achterstand op Dortmund. Mogelijk komen er de winterse transferperiode versterkingen, hoewel Rummenigge zei dat daarover nog geen beslissingen zijn genomen. Er wordt gesproken over het werven van de Franse international Lucas Hernandez van Atlético Madrid en de Duitse international Timo Werner van RB Leipzig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.