Terug

Volg Vandaag Inside

'Rulli ontbrak maandag op Ajax-training vanwege gemiste vlucht'

'Rulli ontbrak maandag op Ajax-training vanwege gemiste vlucht'

31 juli 2023, 18:04

Gerónimo Rulli ontbrak maandag op de training van Ajax vanwege een gemiste vlucht. Dat meldt De Telegraaf.

Rulli verbleef bij zijn vrouw in Spanje, miste vervolgens zijn vlucht en ontbrak daardoor op de maandagtraining van Ajax. Inmiddels is de doelman onderweg naar Amsterdam.

Rulli kwam afgelopen zaterdag nog in actie in het oefenduel met Augsburg, waarin Ajax met 3-1 onderuit ging. Rulli speelde niet zijn beste wedstrijd voor Ajax. De doelman blunderde bij de 1-0, door een bal in eigen doel te werken. Na de gelijkmaker van Brian Brobbey werd de Argentijn gepasseerd door Sven Michel, die vervolgens ook een strafschop benutte die Rulli had veroorzaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.