Terug

Volg Vandaag Inside

'Rulli maakt vertrekwens duidelijk bij Ajax'

'Rulli maakt vertrekwens duidelijk bij Ajax'

28 dec 2023, 16:19

Gerónimo Rulli staat voor een vertrek bij Ajax. De doelman heeft intern aangegeven dat hij elders nieuwe uitdagingen wil aangaan. De Amsterdammers hebben laten weten bereid te zijn mee te werken aan een transfer bij een passend bod.

Rulli is dit seizoen niet meer zeker van een basisplaats bij de Amsterdammers. Het keepersdilemma begon voor Rulli met een ongelukkige schouderblessure tijdens de voorbereiding op dit seizoen, waardoor hij zijn basisplek verloor aan Jay Gorter. Ondanks het herstel van de blessure slaagde Rulli er niet in zijn positie onder de lat te heroveren, mede doordat Diant Ramaj een solide indruk achterlaat in het doel. De technische staf van Ajax ziet geen noodzaak tot verdere wisselingen in het keepersbestand, wat Rulli heeft doen besluiten de club te informeren over zijn vertrekwens.

Ajax betaalde in januari van dit jaar ongeveer acht miljoen euro aan Villarreal voor de Argentijnse doelman, wiens contract in Amsterdam nog doorloopt tot de zomer van 2026.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.