Terug

Volg Vandaag Inside

Ruiz werd niet gebeld door Twente: 'Zit niets anders op dan verder te kijken'

Ruiz werd niet gebeld door Twente: 'Zit niets anders op dan verder te kijken'

22 juli 2020, 21:20

Bryan Ruiz lijkt niet terug te keren bij FC Twente. De Costa Ricaanse aanvaller heeft nog niets gehoord uit Enschede: 'Als ze niet bellen, zit er niets anders op dan verder te kijken,' vertelt hij in gesprek met Tubantia.

Zelf zag Ruiz een terugkeer bij Twente wel zitten: 'Het had FC Twente kunnen worden, ik was heel graag teruggegaan en had nog graag een seizoen in De Veste willen spelen. Maar als ze niet bellen, zit er niets anders op dan verder te kijken,' aldus Ruiz.

Hij vervolgt: 'Ik had ergens wel een telefoontje verwacht. Maar het is niet persoonlijk, dat weet ik zeker. Ik hou van FC Twente en van Enschede en ik weet dat het wederzijds is. Het werkt in het voetbal nou eenmaal zo, het loopt niet altijd zoals je hoopt. Op dit moment is het waarschijnlijk niet de beste optie voor de club om mij op te halen. Dat is vooral heel jammer voor mij.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.