Terug

Volg Vandaag Inside

Ruiten van Feyenoord-directeur Mark Koevermans ingegooid

Ruiten van Feyenoord-directeur Mark Koevermans ingegooid

20 sep 2021, 14:58

Mark Koevermans, algemeen directeur van Feyenoord, ligt al langere tijd flink onder druk bij de supporters. Afgelopen weekend zijn zelfs de ruiten van de voordeur van Koevermans zijn huis ingegooid. Dat bevestigt de Politie Rotterdam tegenover RTV Rijnmond.

Op de deur werd er ook graffiti met de tag RJK (Rotterdamse Jongeren Kern) achtergelaten. Het incident gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag en tijdens dezelfde nacht werd ook een woning van één van de Vrienden aan de Maas, die het project Feyenoord City steunen, beklad met verschillende teksten.

Politie Rotterdam bevestigt de aanval op de woningen in gesprek met RTV Rijnmond. Feyenoord heeft nog niet gereageerd, maar is wel erg geschrokken volgens een woordvoerder. Inmiddels is er aangifte gedaan. Begin juni kregen algemeen directeur Koevermans en architect Ard Buijsen ook al bezoek van ontevreden Feyenoord-fans.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.