Terug

Volg Vandaag Inside

Ruime zege PSV op erbarmelijk kunstgrasveld PEC Zwolle

Ruime zege PSV op erbarmelijk kunstgrasveld PEC Zwolle

29 sep 2019, 18:31

ZWOLLE (ANP) - PSV staat na zondag in de eredivisie weer op gelijke hoogte met Ajax. Het elftal van trainer Mark van Bommel won overtuigend bij PEC Zwolle: 0-4. Ajax en PSV hebben na acht speelronden allebei twintig punten. De Amsterdammers leiden op basis van doelsaldo.

PSV kwam tegen Zwolle in de 39e minuut op voorsprong door een doelpunt van Pablo Rosario. Na de pauze waren Donyell Malen en de invallers Ritsu Doan en Érick Gutiérrez trefzeker. Malen heeft nu acht keer gescoord in de competitie en verstevigde daarmee zijn eerste plaats op de topscorerslijst.

PEC Zwolle staat na het verlies gedeeld dertiende met zeven punten.

PSV speelt donderdag tegen Rosenborg BK de tweede groepswedstrijd in de Europa League. Drie dagen later volgt in de competitie de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Dat is het laatste duel voor een pauze van twee weken wegens een interlandperiode.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.