Terug

Volg Vandaag Inside

Ruime zege ManUnited bij debuut Solskjaer

Ruime zege ManUnited bij debuut Solskjaer

22 dec 2018, 21:33

CARDIFF (ANP) - Manchester United heeft het debuut van Ole Gunnar Solskjaer als interim-trainer opgeluisterd met een klinkende zege. In de eerste wedstrijd na het ontslag van manager José Mourinho won United met 5-1 bij Cardiff City.

Marcus Rashford bracht United via een vrije trap al in de derde minuut aan de leiding. Ander Herrera maakte er na een half uur 0-2 van, maar via een penalty van Victor Camarasa kwam Cardiff terug tot 1-2. Drie minuten daarna volgde het hoogtepunt: Anthony Martial rondde een fraaie aanval over meerdere schijven af met een schot via de binnenkant van de paal.

In de tweede helft kreeg ook United een strafschop, die werd benut door Jesse Lingard. In de laatste minuut maakte Lingard er op aangeven van Paul Pogba ook nog 5-1 van.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.