Terug

Volg Vandaag Inside

Ruime zege Barcelona op Alavés

Ruime zege Barcelona op Alavés

13 feb 2021, 23:55

FC Barcelona heeft zaterdag ook het zevende competitieduel van dit kalenderjaar gewonnen. De ploeg van trainer Ronald Koeman kende niet al te veel problemen met Alavés (5-1) en dat was meegenomen drie dagen voordat Paris Saint-Germain de tegenstander is in Camp Nou in de achtste finales van de Champions League.

De Portugees Francisco Trincão opende in de 29e minuut de score, een week nadat hij met zijn eerste competitietreffer het duel met Betis (2-3) had beslist. Enkele minuten later leek het al 2-0 nadat Lionel Messi uit de rebound raak had geschoten. Antoine Griezmann, de man die eerst op doelman Fernando Pacheco was gestuit, bleek uit buitenspelpositie te zijn gekomen. In de blessuretijd van de eerste helft was het alsnog raak voor Messi, wiens schot via de binnenkant van de paal in het doel belandde.

In de 57e minuut kwam door een doelpunt van Luis Rioja de spanning weer enigszins terug hoewel Barcelona domineerde. Trincão, Messi en Junior Firpo zorgden uiteindelijk voor een ruime marge: 5-1.

Door de zege blijft Barcelona op 8 punten van koploper Atlético Madrid, dat zaterdagmiddag Granada (1-2) versloeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.