Terug

Volg Vandaag Inside

Ruim 3,7 miljoen kijkers voor Juventus-Ajax

Ruim 3,7 miljoen kijkers voor Juventus-Ajax

17 apr 2019, 10:14

Ruim 3,7 miljoen tv-kijkers hebben dinsdagavond Ajax de halve finales van de Champions League zien halen. De wedstrijd in Turijn tegen Juventus was te zien op Veronica en staat bovenaan de lijst van best bekeken programma's van de Stichting Kijkonderzoek.

De nabeschouwing was met 2,2 miljoen kijkers de op een na best bekeken uitzending. De voorbeschouwing was goed voor ruim een miljoen kijkers.

Ajax versloeg de Italiaanse kampioen Juventus met 2-1 en staat voor het eerst in 22 jaar in de halve finales van de Champions League. Naar de thuiswedstrijd in Amsterdam vorige week woensdag keken een kleine 3,5 miljoen mensen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.