Terug

Volg Vandaag Inside

Ruim 160 radiozenders draaien You'll Never Walk Alone

Ruim 160 radiozenders draaien You'll Never Walk Alone

20 mrt 2020, 00:09

Het aantal radiozenders dat vrijdagochtend You'll Never Walk Alone draait, is flink gegroeid. Inmiddels draaien 164 radiozenders het nummer op 20 maart om 08:45, om mensen te verenigen in de Coronacrisis.

Het idee kwam maandag van 3FM-dj Sander Hoogendoorn. Hij wilde de klassieker van Gerry & The Pacemakers horen in alle Nederlandse ochtendshows om mensen te verenigen in de coronacrisis. Dat lukte snel, vrijwel alle radiozenders draaien het liedje vrijdag om 08.45 uur.

Ook in het buitenland was interesse. Zo zegden de grote zenders in België toe en ook grote spelers in Groot-Brittannië als BBC Radio 1 en Radio 2. Daar zijn de afgelopen dagen steeds meer zenders bijgekomen. Zo schalt You'll Never Walk Alone ook uit radio's in onder meer Duitsland, Spanje, Curaçao, Italië en Noorwegen.

Anfield zingt You Never Walk Alone

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.