Terug

Volg Vandaag Inside

Rüdiger beklaagt zich: 'Racisme heeft gewonnen'

Rüdiger beklaagt zich: 'Racisme heeft gewonnen'

24 feb 2020, 10:24

Antonio Rüdiger vindt het belachelijk dat er geen supporters van Tottenham Hotspur zijn gestraft voor hun gedrag in de thuiswedstrijd van hun club tegen Chelsea in december. De Duitse verdediger Antonio Rüdiger beklaagde zich bij de scheidsrechter over racistische bejegeningen vanaf de tribune. De Londense politie en Tottenham Hotspur zeggen dat ze geen bewijzen hebben kunnen vinden en hebben de zaak gesloten.

"Racisme heeft gewonnen. De overtreders kunnen altijd terugkomen naar het stadion. Ze worden nooit gestraft en uiteindelijk ben ik de zondebok. Ik zal niet opgeven, ik zal mijn stem blijven verheffen", aldus Rüdiger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.