Terug

Volg Vandaag Inside

Ruben van Bommel geniet nu ook interesse van Feyenoord en PSV

Ruben van Bommel geniet nu ook interesse van Feyenoord en PSV

6 mei 2023, 14:49

De interesse voor Ruben van Bommel, de jongste zoon van Mark van Bommel, blijft toenemen. Ook Feyenoord en PSV hebben geïnformeerd naar de jonge aanvaller die nu uitkomt voor MVV Maastricht.

Het lijstje met clubs die van Bommel op de korrel hebben groeit en groeit. Buiten Feyenoord en PSV werd eerder al bekend dat meer dan de helft van de Eredivisie-clubs interesse heeft in de 18-jarige voetballer. Onder anderen AZ, Vitesse, FC Utrecht en FC Twente zouden al aangeklopt hebben bij MVV.

Daarnaast neemt ook de interesse uit het buitenland toe en hebben clubs uit de Italiaanse Serie A, Spaanse La Liga en de subtop van de Duitse Bundesliga zich gemeld. Van Bommel speelde dit seizoen tot dusver 30 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en scoorde daarin veertien keer. Met het oog op zijn ontwikkeling lijkt hij een stap naar de Eredivisie de voorkeur te geven boven een buitenlands avontuur.

De jongste zoon van Antwerp-coach Mark van Bommel en kleinzoon van Bert van Marwijk heeft geen contract bij MVV, maar het ligt in de lijn der verwachting dat hij snel een verbintenis tekent waarin een transferclausule wordt opgenomen, waardoor de club nog een vergoeding kan opstrijken.

Ruben van Bommel maakte in 2020 de overstap naar MVV, daarvoor was hij zeven seizoenen actief in de opleiding van PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.