Terug

Volg Vandaag Inside

RTL schrapt zaterdaguitzendingen Renze en Humberto

RTL schrapt zaterdaguitzendingen Renze en Humberto

20 feb 2023, 15:30

RTL stopt met de talkshows op de zaterdagavond. Dat heeft de zender maandag bekendgemaakt. RTL merkt dat "kijkers op de zaterdag behoefte hebben aan een andere vorm van entertainment dan een talkshow", staat in een verklaring.

Daarom stoppen per half april de shows Humberto op Zaterdag en Renze op Zaterdag. Op zondag blijven de latenightshows van Renze Klamer en Humberto Tan, die elkaar afwisselen, wel te zien.

Op het tijdslot van de programma's is vanaf 15 april de Videoland-première van Special Forces VIPS en een week later het tweede seizoen van Better Than Ever te zien. Daarin ontvangen Martijn Krabbé en Waylon winnaars van verscheidene talentenjachten die de zangstrijd met elkaar aangaan.

Özcan Akyol liet zich kritisch uit over Renze Klamer in Vandaag Inside. Bekijk de video hieronder.

Eus over Renze Klamer: 'Hij kan niks, alleen autocue lezen en de administratie!'
2:33
Eus over Renze Klamer: 'Hij kan niks, alleen autocue lezen en de administratie!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.