Terug

Volg Vandaag Inside

RTL haalt Alles is Muziek eerder van de buis vanwege teleurstellende kijkcijfers

RTL haalt Alles is Muziek eerder van de buis vanwege teleurstellende kijkcijfers

8 mei 2023, 17:45

De muzikale spelshow Alles is Muziek van RTL 4 stopt een paar weken eerder dan gepland. De tv-zender heeft besloten het zaterdagavondprogramma van de buis te halen vanwege teleurstellende kijkcijfers.

"Het klopt dat Alles is Muziek uit het schema is gehaald. We proberen geregeld nieuwe programma's uit en dan is het altijd jammer als een programma niet doet wat we gehoopt hadden. Zaterdag 13 mei is de laatste aflevering", bevestigt een woordvoerder.

Alles is Muziek trok de afgelopen weken steeds minder kijkers. De eerste aflevering scoorde enkele weken geleden 569.000 kijkers, maar dat aantal daalde wekelijks. Afgelopen zaterdag zaten 272.000 mensen voor de televisie.

De show was het eerste amusementsprogramma van presentatrice Marieke Elsinga. In het programma strijden twee teams, onder leiding van captains Holly Mae Brood en Jeroen van Koningsbrugge, om alledaagse voorwerpen waarmee ze in de finale een bekend popliedje moeten naspelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.