Terug

Volg Vandaag Inside

RTL Boulevard onthult appjes van Labyad aan Mazraoui na vermeende mishandeling van aannemer

RTL Boulevard onthult appjes van Labyad aan Mazraoui na vermeende mishandeling van aannemer

28 dec 2021, 09:33

RTL Boulevard heeft maandagavond appjes onthuld die Zakaria Labyad zou hebben gestuurd naar teamgenoot Noussair Mazraoui na de vermeende mishandeling van een aannemer.

Labyad is al ruim een jaar verwikkeld in een juridisch proces. Een aannemer heeft vorig jaar aangifte gedaan van zware mishandeling en bedreiging door Labyad en diens vader. Op de oprit van Labyads woning zou een confrontatie hebben plaatsgevonden, waar een ruzie aan vooraf zou zijn gegaan. Labyad was niet tevreden over de kwaliteit van het werk van de aannemer en wilde daarom niet het afgesproken bedrag betalen. De aannemer besloot daarom op 5 juli 2020 verhaal te gaan halen, en om spullen op te halen die nog in het huis van Labyad lagen. Vervolgens ontstond er een conflict, waarbij volgens de aannemer zelfs met een vuurwapen zou zijn gedreigd. Zowel de aannemer als Labyad deden aangifte: de aannemer van zware mishandeling en bedreiging, Labyad van huisvredebreuk en mishandeling.

Van het incident zouden bewakingsbeelden zijn, waarop te zien is dat de aannemer op de oprit van de villa van Labyad wordt omsingeld door een groepje mannen en wordt geslagen. Na een paar seconden loopt een man het groepje uit, en dat zou Zakaria Labyad zijn.

Direct na het incident zou Labyad appjes hebben gestuurd naar Nous, wat zou gaan om Noussair Mazraoui. Die berichten zijn in handen van RTL Boulevard. Labyad zou hebben gestuurd: '6 man gekomen in 10 min. Vanuit Utrecht. Hij heeft gekregen man. Politie kwam. Wahed gekke kale gozer. Hij zei als je bek open trekt tegen hun, ben je helemaal van mij.'

Advocaat Clarice Stenger vertelt in RTL Boulevard over de berichten: 'Je kan uit het appje niet een op een afleiden dat er sprake is geweest van mishandeling. En als het al zo geweest zou zijn, wat dan de rol van Labyad is geweest.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.