Terug

Volg Vandaag Inside

Royston Drenthe nieuwe ster in hitserie Mocro Maffia

Royston Drenthe nieuwe ster in hitserie Mocro Maffia

24 mrt 2020, 21:00

Royston Drenthe is een nieuwe weg ingeslagen. De oud-voetballer van onder andere Real Madrid is te zien in het tweede seizoen van de serie Mocro Maffia. Eerder dit jaar gaf Drenthe al aan dat er een acteerdebuut aan zat te komen. Hij kon er toen alleen verder nog niks over zeggen.

'Ik ben super enthousiast over mijn deelname in de serie en kan niet wachten om de kijkers te mogen amuseren met mijn rol', schrijft de speler van Kozakken Boys op zijn Instagram.

Royston speelt in de serie een bendelid. Dit is voor de voormalig rechtsback van Everton een hele nieuwe ervaring: 'Ik vind het meer dan spannend om jullie deze andere kant van Royston te laten zien maar ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik', aldus Drenthe.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.