Terug

Volg Vandaag Inside

Royston Drenthe gaat acteren in serie: 'Niks erotisch'

Royston Drenthe gaat acteren in serie: 'Niks erotisch'

4 feb 2020, 21:41

De 32-jarige Royston Drenthe speelt in de winter van zijn voetbalcarrière bij Kozakken Boys in de Tweede Divisie. De onbevangen linkspoot kende al wat uitstapjes in de rapscene, kwam in 2007 met een autobiografie en staat nu opnieuw voor een carrièreswitch. 'Roya2Faces' gaat namelijk acteren in een serie.

De Rotterdamer kende een bijzondere carrière bij clubs als Feyenoord, Real Madrid, Everton, Alania Vladikavkaz in Rusland en tot voor kort nog Sparta Rotterdam en neemt al deze ervaringen mee naar het witte doek.

Royston Drenthe belde met de mannen van de Coen en Sander Show op Radio 538 en vertelde over zijn nieuwe stap. De radiomannen wisten bij Royston te ontfutselen dat het niet gaat om een rol in de Passion, niet de rol van Arnie in Goede Tijden Slechte Tijden en ook geen rol in een erotische film.

"Het enige wat ik erover kan zeggen is dat de eerste dagen op de set een hele happening was. Ik had nooit verwacht dat dit op m'n pad zou komen. Ik speel wel echt een rol, ik speel niet mezelf", liet Drenthe weten in de radioshow.

Daarnaast vertelde Royston dat hij volop aan het trainen is, vlinders in zijn buik heeft en geen vlees meer eet. Bekijk het hele fragment hier!

Credits: Radio 538 - De Coen en Sander Show www.538.nl/coenensander

VIDEO - Johan hoort nieuw rapnummer Royston Drenthe: 'Ik ga 'm morgen meteen kopen!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.