Terug

Volg Vandaag Inside

Royal Antwerp FC maakt komst Vincent Janssen wereldkundig

Royal Antwerp FC maakt komst Vincent Janssen wereldkundig

18 juni 2022, 16:13

Vincent Janssen maakt de overstap van het Mexicaanse CF Monterrey naar Royal Antwerp. De 28-jarige spits tekent een vierjarig contract in België.

Het Laatste Nieuws meldde eerder al dat Janssen 'een naar Belgische normen duizelingwekkend bedrag' gaat verdienen in Antwerpen. De oud-spits van onder meer AZ en Spurs wordt met zijn komst bij Antwerp in één klap grootverdiener van de Belgische Jupiler Pro League. Hij gaat zelfs een paar ton meer verdienen dan Club Brugge-doelman Simon Mignolet.

Naast Vincent Janssen zijn er meerdere Nederlanders werkzaam in Antwerpen. Marc Overmars is de technisch directeur van RAFC, Mark van Bommel de trainer en ook oud-Sparta spits Emanuel Emegha speelt voor de Belgen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.