Terug

Volg Vandaag Inside

Roy Donders wordt ondanks 'langzaam werkend traag zaad' tóch vader

Roy Donders wordt ondanks 'langzaam werkend traag zaad' tóch vader

11 sep 2022, 22:22

Roy Donders wordt vader. Dat maakte hij bekend in zijn vlog Oost West Thuis Best op YouTube. Daarin laat hij de zwangerschapstest zien die zijn vriendin Michelle in de vlog doet.

Na veel vijven en zessen zijn de twee streepjes te zijn waaruit op te maken is dat de vriendin van de 31-jarige stylist en zanger zwanger is. Roy is dolblij, maar bij Michelle moet het nieuws nog even settelen. "Heel leuk, maar ik ben wel in shock", zegt ze dan ook.

Michelle vertelt dan dat ze pas een maand geleden gestopt is met de pil. Roy was onlangs nog naar het ziekenhuis geweest om zijn zaad te laten testen. Hij bleek volgens de artsen traag zaad te hebben, vandaar dat zijn liefje stopte met de pil. "Van langzaam werkend traag zaad naar superzaad. Dat is ook apart", zegt Roy dan ook. Michelle kan niet geloven dat ze na één maand zonder pil al zwanger is. "Dat kan toch niet!"

Roy en Michelle hebben sinds vorig jaar een relatie nadat de zanger eerdere relaties met mannen had. Ondanks de verbazing is het kindje meer dan welkom, bezweren de twee in hun vlog.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.