Terug

Volg Vandaag Inside

Roxeanne Hazes sleept moeder voor de rechter om erfenis Hazes senior

Roxeanne Hazes sleept moeder voor de rechter om erfenis Hazes senior

5 jan 2023, 20:04

Roxeanne Hazes heeft een kort geding aangespannen tegen haar moeder Rachel Hazes. De zaak heeft te maken met de erfenis van André Hazes senior, zo bevestigt de woordvoerder van de zangeres aan het ANP na berichtgeving van RTL Boulevard. Johan Derksen zal het nieuws ongetwijfeld aan zich voorbij laten gaan.

Johan zei namelijk onlangs in Vandaag Inside over de familie Hazes, nadat de documentaire over André jr. was uitgekomen: "Het is toch een aandachtszieke familie? De een is nog hysterischer dan de ander! Ik begrijp niet dat de kranten daar steeds over berichten. Iedere ochtend word ik lastiggevallen door die soap over de familie Hazes! Het laatste wat me interesseert is de familie Hazes."

Over de zaak tussen Roxeanne en Rachel zijn nog weinig details bekend. In een verklaring liet de woordvoerder van de Roxeanne aan RTL Boulevard weten dat "maandenlang achter de schermen, buiten de media en zonder procedures, geprobeerd is om opheldering te krijgen over een aantal relevante zaken". "Helaas blijft, gezien de gedane onderzoeken, er niets anders over dan dat de rechter de knoop doorhakt, hoezeer ook geprobeerd is om dit te voorkomen." De zaak is niet alleen door Roxeanne aangespannen, maar ook door de persoon die na het overlijden van Hazes senior in 2004 testamentair bewindvoerder was.

In de verklaring zeggen Roxeanne en de bewindvoerder het te betreuren dat het nieuws van het kort geding in de media bekend is geworden. "Zij zijn van mening dat de geschillen niet in de media, maar in de rechtszaal behandeld dienen te worden." Het kort geding dient volgens RTL Boulevard op 9 februari in de rechtbank in Utrecht.

Bekijk hieronder de woorden die Johan Derksen onlangs uitsprak over de familie Hazes:

Johan over 'aandachtszieke' familie Hazes: 'De een is nog hysterischer dan de ander!'
1:31
Johan over 'aandachtszieke' familie Hazes: 'De een is nog hysterischer dan de ander!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.