Terug

Volg Vandaag Inside

Roxane weigert mee te doen aan SBS-programma: 'Dat is niets voor mij!'

Roxane weigert mee te doen aan SBS-programma: 'Dat is niets voor mij!'

1 dec 2022, 12:37

Roxane Knetemann heeft een uitnodiging voor het SBS-programma De Alleskunner VIPS afgewezen, zo vertelde de oud-wielrenster woensdagavond bij het Vandaag Inside-item In de Wandelgangen.

"Dat gaat Marcootje (Marco Louwerens, red.) niet leuk vinden. Er staat nu een minnetje achter je naam", grapt Wilfred, nadat Roxane aangaf dat De Alleskunner VIPS niets voor haar is. "Expeditie Robinson lijkt me wel heel tof. Dat past wat meer bij mij", vertelt Roxane, die ook groot fan is van The Masked Singer. "Maar ik weet alleen niet of ik daar goed genoeg voor kan zingen", concludeert de analiste lachend.

Bekijk In de Wandelgangen hieronder terug.

Crewlid breekt in tijdens In de Wandelgangen: 'Het is afgelopen!'
6:11
Crewlid breekt in tijdens In de Wandelgangen: 'Het is afgelopen!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.