Terug

Volg Vandaag Inside

Roxane voelt druk sinds Vandaag Inside-tijdperk: 'Maar ik probeer wel te genieten'

Roxane voelt druk sinds Vandaag Inside-tijdperk: 'Maar ik probeer wel te genieten'

25 sep 2022, 23:20

Roxane Knetemann lijkt al jaren aan de bar te zitten in Vandaag Inside, terwijl het in werkelijkheid nog maar enkele maanden zijn. Hoewel Roxane veel plezier beleeft bij Vandaag Inside, brengen de uitzendingen echter ook druk mee.

Dat vertelt de wielren-commentator in een interview met Panorama. "Alle aandacht die sinds ongeveer mei is gekomen doet wel iets met je, dat kan ik niet ontkennen. Dat geeft op een bepaalde manier wel druk. En aandacht doet iets met een mens, kan je laten zweven. Dat is een lekker gevoel, alleen is het allemaal wel relatief", aldus Roxane. "Gelukkig heeft ze mensen om haar heen die nuchter zijn, vertelt ze: "Ik wil totaal geen sterallures krijgen ofzo."

Roxane begon haar televisie-carrière bij de NOS als commentator bij het vrouwenwielrennen, waarna later ook de mannentak volgde. "Maar het was nog allemaal relatief rustig. Dan zeg je in een split-second ja om eens naar Vandaag Inside te gaan en dan bereik je opeens een veel breder publiek en verandert je status."

Volgens Roxane had ze nooit verwacht dat zij bij Vandaag Inside zou gaan zitten. "Ik werk ook wel hard, maar je hebt ook geluk nodig. Ik heb het nooit zo uitgestippeld dat Vandaag Inside mij aan de bar zou willen", herinnert de voormalig wielrenster zich. Uiteindelijk relativeert ze haar aandeel op televisie: "Er zijn natuurlijk veel belangrijkere dingen in de wereld. Ik ben maar een klein poppetje in het geheel, ik moet mezelf niet groter maken dan ik ben. Maar ik probeer wel te genieten van wat er allemaal gebeurt", besluit Roxane.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.