Terug

Volg Vandaag Inside

Roxane verruilt de NOS eenmalig voor sportzender: 'Ze hebben mij gevraagd'

Roxane verruilt de NOS eenmalig voor sportzender: 'Ze hebben mij gevraagd'

5 dec 2022, 16:10

Roxane Knetemann beleeft drukke tijden. Naast haar optredens in De Oranjewinter is zij commentator bij de NOS voor het wielrennen, klust zij sinds kort bij in de horeca én gaat zij binnenkort aan de slag voor een nieuwe werkgever.

Dat vertelde Roxane zondagavond in De Oranjewinter. Van dinsdag 6 t/m 11 december is zij namelijk bij Ziggo Sport te horen als commentator bij de 36ste editie van de 'Wooning Zesdaagse' in Rotterdam Ahoy. Tijdens het evenement komen de beste baanwielrenners ter wereld in actie.

"Door corona is het evenement in 2020 voor het laatst geweest. En nu gaat Ziggo het uitzenden en hebben ze mij gevraagd", onthulde Roxane. "Dat is de eerste keer dat ik commentaar doe bij het baanwielrennen, dus ik ben benieuwd. Ik heb er wel zin in."

Volgens Johan Derksen is het een beetje een circus: "Een beetje kermis een zesdaagse, hé?" Roxane: "Nou, je hebt dus verschillende zesdaagses die worden verreden in de winter. En de zesdaagse van Rotterdam wil eigenlijk iedereen winnen. Het is ook een leuk event. Volgens mij is het weekend al uitverkocht. Maar Ziggo zendt het dus ook uit".

Eerder vertelde Roxane dat zij had meegelopen in de horeca. Kijk het fragment hieronder terug!

Roxane maakt carrièreswitch: 'Ik heb vanmorgen al meegelopen’
2:12
Roxane maakt carrièreswitch: 'Ik heb vanmorgen al meegelopen’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.