Terug

Volg Vandaag Inside

Roxane kreeg advies van haar vriend over Vandaag Inside-optredens: 'Ik had dat nooit door!'

Roxane kreeg advies van haar vriend over Vandaag Inside-optredens: 'Ik had dat nooit door!'

22 sep 2022, 10:48

In de VARAgids vertellen Roxane Knetemann en haar vriend Wim Stroetinga, oud-baanwielrenner, welke televisieprogramma's ze graag kijken. Wim onthult dat hij veel naar Vandaag Inside kijkt, het programma waarin Roxane regelmatig te gast is.

"Als jij erin zit, let ik op of je niet te veel giechelt," vertelt hij tegen Roxane. "Dan ben je niet in beeld maar hoor ik je wel lachen. Ik denk dan: hou je nou een beetje in." Roxane reageert: "Ik had dat nooit door, totdat jij er wat over zei. Nu probeer ik er rekening mee te houden. Ik vind het wel fijn, die kritische blik van jou."

"Ik zie mezelf overigens niet graag terug," gaat ze verder. "Dan ga ik nadenken over wat mensen eventueel van me vinden en dat maakt me onzeker." Wim kan zich daar wel in herkennen: "Toen ik zelf nog wielrenner was, verscheen ik ook soms voor de camera. Ik vond het leuk om mezelf te zien winnen, maar als het interview kwam, zette ik hem uit. Geen zin om mijn eigen stem te horen."

Roxane concludeert: "We kijken heel graag sport samen, maar hoeven onszelf niet te zien."

In Vandaag Inside vertelde Roxane onlangs dat ze gaat trouwen met haar vriend. Bekijk het in de video hieronder!

Groot feest in de Vandaag Inside-studio: Roxane gaat trouwen!
3:01
Groot feest in de Vandaag Inside-studio: Roxane gaat trouwen!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.