Terug

Volg Vandaag Inside

Roxane Knetemann in het huwelijksbootje gestapt

Roxane Knetemann in het huwelijksbootje gestapt

30 okt 2023, 13:00

Leuk nieuws over Roxane Knetemann. De voormalig wielrenster, die geregeld plaatsneemt aan de Vandaag Inside-bar, is dit weekend in het huwelijksbootje gestapt met haar partner Wim Stroetinga.

Roxane is al sinds 2011 samen met Wim, eveneens oud-wielrenner. Het stel is afgelopen zaterdag in het bijzijn van familie en vrienden getrouwd in Friesland.

De datum, 28 oktober, is belangrijk voor Roxane. Haar moeder en overleden vader (en oud-wereldkampioen wielrennen) Gerrie Knetemann zijn ooit op dezelfde dag getrouwd, evenals de zus van Roxane.

Bekijk hieronder een aantal prachtige foto’s van de bruiloft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.