Terug

Volg Vandaag Inside

Roxane: ‘Ik heb geluk dat de mannen van Vandaag Inside mij hebben omarmd’

8 apr 2024, 10:01

Roxane Knetemann laat zich in een uitgebreid interview met De Telegraaf uit over haar optredens bij Vandaag Inside en is lovend over Johan, Wilfred en René.

“Ik zie Vandaag Inside als een grote verjaardag waar je met je vrienden zit en waar grove grappen worden gemaakt”, begint Roxane. “Ik kom uit een mannenwereld en schrik niet zo snel. Maar tegelijkertijd ben ik een flapuit, moet ik snel schakelen, is het live televisie en komen er onderwerpen voorbij waarvan ik weleens denk: wat gebeurt er nu? Zo’n gesprek kan de verkeerde kant opgaan, zelfs ontsporen. Soms ga je daarin mee en realiseer je je dat pas na de uitzending."

"Ik heb het geluk dat de mannen van Vandaag Inside, en ook Hélène Hendriks en Merel Ek, mij hebben omarmd", gaat de wieleranalist verder. "Er zijn momenten geweest dat Johan de poten onder mijn stoel had kunnen wegzagen, maar dat deed hij niet. Wat overigens niet betekent dat ik met fluwelen handschoenen word behandeld. Ik moet scherp blijven en bij Wilfred zelfs op mijn hoede. Hij is zo goed omdat hij niet schroomt om te schuren en het randje op te zoeken."

Volgens Roxane is zij ook regelmatig in staat om tegen de mannen in te gaan. "Ik denk dat dit wordt gewaardeerd, ook als je het niet eens bent. Ik vind ook het goed dat vrouwen bij Vandaag Inside zitten. Als je dat niet doet, maak je sowieso het verschil niet."

Roxane draaide onlangs de rollen van In de Wandelgangen om: "Waarom ga je mij nou opeens vragen stellen?!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.