Terug

Volg Vandaag Inside

Roxane: 'Het is nooit mijn bedoeling geweest om haar te kwetsen, maar dat heb ik wel gedaan'

Roxane: 'Het is nooit mijn bedoeling geweest om haar te kwetsen, maar dat heb ik wel gedaan'

8 nov 2022, 13:23

Deze maand staat er een uitgebreid interview met Roxane Knetemann in de Wieler Revue. De oud-wielrenster vertelt daarin onder andere over haar ervaringen bij Vandaag Inside en de Avondetappe, maar ook vertelt ze spijt te hebben van een recente uitspraak.

"Laatst heb ik me in een podcast kritisch uitgelaten over Annemiek van Vleuten," vertelt Roxane. "Dat ging over waarom ze in de Nederlandse selectie altijd een beetje lastig ligt. Ik ben haar ploeggenoot geweest en heb ook dingen opgevangen van anderen, dus heb ik mijn kijk gegeven met een persoonlijk tintje, zónder aan Annemiek te vragen wat haar visie is. Dat vond ik niet netjes van mezelf, niet professioneel genoeg."

"Zij heeft mij daarna geappt," vervolgt Roxane, "maar ik realiseerde me al gelijk na de opname dat ik fout zat. Het is nooit mijn bedoeling geweest om te kwetsen, maar dat heb ik wel gedaan. Daar heb ik van geleerd."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.