Terug

Volg Vandaag Inside

Rovers nieuwe commercieel directeur Vitesse

Rovers nieuwe commercieel directeur Vitesse

30 sep 2020, 17:23

Peter Rovers is de nieuwe commercieel directeur van Vitesse. De 56-jarige Brabander werkte eerder onder meer bij PSV en sportmarketingbureau Pro Sport. Rovers ondertekent een driejarig contract in Arnhem en vormt samen met Pascal van Wijk (algemeen directeur) en Johannes Spors (technisch directeur) de driekoppige directie van Vitesse.

"Vitesse is een ambitieuze club die jaarlijks strijdt om Europees voetbal. Ik geloof in de potentie die ik zie bij Vitesse. Van nature ben ik iemand die kansen ziet. Die kansen, in de breedste zin van het woord, willen we gezamenlijk benutten om de club vooruit te helpen", aldus Rovers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.