Terug

Volg Vandaag Inside

Rotterdamse kinderen gratis naar Feyenoord

Rotterdamse kinderen gratis naar Feyenoord

5 juni 2019, 20:01

ROTTERDAM (ANP) - Kinderen uit Rotterdam-Zuid die in 2024 tussen de 10 en 15 jaar oud zijn, kunnen een wedstrijd van Feyenoord in het nieuwe stadion gratis zien. Dat is een afspraak tussen Stadion Feijenoord en Stichting De Verre Bergen, die 24,5 miljoen euro beschikbaar stelt voor het project.

In het nieuwe stadion van de Rotterdamse voetbalclub, dat naar verwachting in de eerste helft van 2024 opengaat, komt een speciaal vak, 'Vak van Zuid'. Per wedstrijd is daar plaats voor 3884 kinderen uit Rotterdam-Zuid, die dus niet voor hun ticket hoeven te betalen.

''Met het 'Vak van Zuid' zal Feyenoord beschikken over het grootste maatschappelijke programma voor wedstrijdbezoek in Europa. Op jaarbasis zullen ruim 65.000 zitplaatsen beschikbaar zijn voor kinderen uit de buurt. Deze samenwerking past goed binnen onze doelstellingen gericht op sociale cohesie en nauwer contact met de inwoners van Rotterdam-Zuid'', zegt Jan de Jong, algemeen directeur van Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.