Terug

Volg Vandaag Inside

Rosario keert ten koste van Fein terug in basiselftal PSV

Rosario keert ten koste van Fein terug in basiselftal PSV

5 nov 2020, 18:48

Pablo Rosario maakt donderdag zijn rentree bij PSV. De middenvelder heeft in de uitwedstrijd tegen PAOK Saloniki in de Europa League een basisplaats en draagt, bij afwezigheid van Denzel Dumfries, de aanvoerdersband.

Rosario kon de eerste twee groepsduels in de Europa League, tegen Granada en Omonia Nicosia, niet meedoen omdat hij het coronavirus had. Tegen PAOK krijgt hij controlerend op het middenveld ondersteuning van Ibrahim Sangaré. Adrian Fein, die zondag tegen ADO Den Haag (4-0) op de plek van Rosario stond en een goede indruk maakte, zit in Griekenland op de reservebank.

Philipp Max keert ook terug in het basisteam van PSV. De Duitse linksback startte tegen ADO op de bank omdat hij wat vermoeid was. Mauro Júnior verdwijnt door de rentree van Max uit het basisteam.

PSV heeft na twee wedstrijden drie punten.

Opstelling PSV: Mvogo; Thomas, Teze, Boscagli en Max; Götze, Sangaré, Rosario en Ihattaren; Malen en Zahavi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.