Terug

Volg Vandaag Inside

Rosario debuteert alsnog in Oranje

Rosario debuteert alsnog in Oranje

17 okt 2018, 00:00

BRUSSEL (ANP) - Pablo Rosario heeft alsnog zijn debuut gemaakt in het Nederlands elftal. De 21-jarige middenvelder van PSV mocht na de rust van de vriendschappelijke uitwedstrijd tegen België invallen.

Rosario had al veel familieleden uitgenodigd voor de ontmoeting met Duitsland van afgelopen zaterdag in de Nations League. De KNVB ontdekte pas vlak voor die wedstrijd dat de speler van PSV niet speelgerechtigd was, vanwege de rode kaart die hij vorige maand had gekregen bij Jong Oranje.

Rosario is de vierde speler in korte tijd die zijn debuut maakt voor Oranje. Arnaut Danjuma Groeneveld, Denzel Dumfries en Steven Bergwijn kregen tegen Duitsland voor het eerst speeltijd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.