Terug

Volg Vandaag Inside

Roozemond tijdelijk directeur sc Heerenveen

Roozemond tijdelijk directeur sc Heerenveen

28 jan 2019, 18:02

HEERENVEEN (ANP) - Cees Roozemond heeft voorlopig de leiding bij sc Heerenveen. De voorzitter van de raad van commissarissen (rvc) is maandag door het stichtingsbestuur van de Friese voetbalclub benoemd tot gedelegeerd bestuurder. Roozemond, die zijn werk bij de rvc tijdelijk neerlegt, blijft de club leiden tot er een nieuwe algemeen directeur wordt benoemd. Luuc Eisenga, de huidige directeur, vertrekt 1 februari.

Eisenga en de voltallige raad van commissarissen maakten halverwege december hun vertrek bekend. Het stichtingsbestuur van Heerenveen had geen vertrouwen meer in de rvc. Inmiddels is er een nieuwe rvc benoemd.

Sc Heerenveen hoopt dat er 1 maart een nieuwe algemeen directeur is benoemd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.