Terug

Volg Vandaag Inside

Roozemond nieuwe directeur sc Heerenveen

Roozemond nieuwe directeur sc Heerenveen

5 mrt 2019, 15:55

HEERENVEEN (ANP) - Cees Roozemond is benoemd tot algemeen directeur van sc Heerenveen. Hij is de opvolger van de reeds vertrokken Luuc Eisenga. De 59-jarige Roozemond had sinds eind januari al de leiding bij de Friese eredivisieclub.

Hij was toen als voorzitter van de raad van commissarissen (rvc) naar voren geschoven als gedelegeerd bestuurder. Medio februari besloot de rvc hem bij het stichtingsbestuur voor te dragen als algemeen directeur. Het bestuur besloot de voordracht over te nemen.

,,Ik ben blij met het vertrouwen en deze kans als algemeen directeur. Vanaf het moment dat ik gedelegeerd bestuurder werd, heb ik gezegd dat ik deze uitdaging ook voor de lange termijn niet uit de weg ga. Essentieel was echter wel dat dit besluit dan wel breed zou worden gedragen'', zei de nieuwe directeur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.