Terug

Volg Vandaag Inside

Roord reageert op ophef na uitspraken over bondscoach Parsons: 'Heisa om niks'

Roord reageert op ophef na uitspraken over bondscoach Parsons: 'Heisa om niks'

14 juli 2022, 08:35

Voetbalster Jill Roord legde na afloop van de met 3-2-gewonnen wedstrijd van Oranje tegen Portugal uit dat haar eerdere uitspraken over bondscoach Mark Parsons in de Volkskrant verkeerd waren opgevat. Volgens de Oranje-international waren haar uitspraken dat speelsters wel eens 'afhaken' bij de lange uitleg van de bondscoach sarcastisch bedoeld.

Roord vertelde in het interview dat de speelsters ook moesten wennen aan de Engelse bondscoach. 'Hij gaat graag de diepte in en dan haakt bij ons 50 procent wel af. Ik ook', zei ze.

Volgens de voetbalster 'wordt er heisa gemaakt om niks'. 'Ik heb er niks van meegekregen. Ik heb me gefocust op de wedstrijd', zei de speelster van Oranje bij ESPN. 'In mijn beleving ben ik heel sarcastisch geweest. We hadden het erover dat Mark heel graag praat en dat ik een spanningsboog heb van één minuut. Het ligt aan mij dat ik af en toe in slaap val, wat natuurlijk niet zo is. Ik val niet in slaap, dat is sarcastisch.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.