Terug

Volg Vandaag Inside

Rooney staat voor nieuwe trainersklus

Rooney staat voor nieuwe trainersklus

11 juli 2022, 09:22

Wayne Rooney wordt volgens media in Engeland en de Verenigde Staten trainer van DC United. De voormalig Engels international zou bij de club uit Washington de taken overnemen van interim-coach Chad Aston. De 36-jarige Rooney maakte eind juni bekend zijn nog doorlopende contract bij het Engelse Derby County niet uit te dienen.

De oud-speler van onder meer Manchester United voetbalde aan het einde van zijn actieve loopbaan in het seizoen 2018-2019 al voor DC United. Die club weet momenteel met slechts 17 punten uit evenveel duels in de Eastern Conference van de Amerikaanse profcompetitie MLS slechts één team onder zich.

Aston nam het in april over van Hernan Losada. DC United verloor zaterdag nog met 7-0 bij Philadelphia.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.