Terug

Volg Vandaag Inside

'Rooney klaar voor weerzien met United'

'Rooney klaar voor weerzien met United'

5 feb 2020, 11:34

Derby County-aanvoerder Wayne Rooney zal genieten van de speciale FA Cup-reünie met Manchester United. "Hij is teruggekomen uit de Verenigde Staten en bij ons gaan spelen en treft nu zijn oude club, waar hij een geweldige carrière heeft gehad", keek Derby-coach Phillip Cocu vooruit. "Ik weet zeker dat hij er klaar voor zal zijn."

Rooney had met een benutte penalty een aandeel in de zege op Northampton Town (4-2) in de replay in de vierde ronde van het Engelse bekertoernooi. De 34-jarige voetballer wist al dat zijn ploeg bij een zege United zou treffen in de volgende ronde. Het wordt voor Rooney de eerste keer dat hij tegen zijn oude club speelt sinds hij in 2018 met Everton tegen Manchester speelde.

"Het wordt een geweldige wedstrijd, niet alleen voor Wayne maar voor de hele club", zei Cocu. "Misschien verwacht iedereen dat ze hoger moeten staan in de Premier League, maar dat wil niet zeggen dat ze slecht voetbal spelen. Het is een extreem sterk team, maar we zullen er alles aan doen om een geweldige sfeer te creëren en een goede wedstrijd te spelen."

René weet wat geile Rooney uitspookt

René weet wat geile Rooney uitspookt
1:35
René weet wat geile Rooney uitspookt

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.