Terug

Volg Vandaag Inside

Rooney: geweldig afscheid

Rooney: geweldig afscheid

16 nov 2018, 08:18

LONDEN (ANP/RTR) - Wayne Rooney kreeg donderdag het afscheid waar hij op hoopte. De oud-speler van Everton en Manchester United mocht nog één keer meedoen met de nationale Engelse voetbalploeg. Rooney kwam in de oefenwedstrijd tegen de Verenigde Staten in de 58e minuut als invaller in het veld en genoot het laatste half uur volop.

,,Dit was een geweldige manier om mijn internationale loopbaan te beëindigen. De jongens speelden geweldig. Helaas lukte het me niet te scoren, maar ik zal deze avond niet snel vergeten'', aldus Rooney, die zijn 120e interland speelde. ,,Mijn tijd is geweest. Ik kan nu lekker achterover leunen. De Engelse ploeg is in goede handen. Dat heb ik deze week zelf van dichtbij kunnen zien.''

Er was veel te doen om de uitverkiezing van Rooney. Sommige oud-internationals waren kritisch en begrepen niet zo goed dat Rooney een afscheidsduel kreeg.

Engeland won de oefenwedstrijd tegen de Verenigde Staten met 3-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.